divendres, 19 d’abril del 2019

ELS DILLUNS SÓN D'ESPAI D'APRENENTATGE






Cada dilluns, els alumnes de 6è de primària de Vedruna Vall de Terrassa, treballen els espais d'aprenentatge, de 15.00 a 17.00. Hi ha 7 espais, els quals són anglès, cuina, experiments, espavila't, català, mates i mindfulness, en els quals, hi ha 10 nens aproximadament.

Cada 4 sessions, els alumnes canvien d'espai, i per tant, tots realitzen els mateixos tallers, en diferents moments.

A continuació, us explicarem quines activitats fan durant les tardes de dilluns, i en què consisteixen els tallers realitzats.

Pel que fa a l'espai d'anglès, l'objectiu principal és donar importància a parlar en l'idioma, i s'intenta parlar les dues hores en anglès. Per fonamentar-ho, fan jocs, llegeixen revistes i fan comprensions lectores per millorar el seu nivell.
En segon lloc, trobem un espai semblant, el català, on també realitzen diferents jocs i comprensions lectores per practicar l'idioma.
Un altre espai molt diferent i divertit, que agrada molt als alumnes és "Mindfulness". Concretament, s'estiren amb màrfegues i fan cartes a una suposada presó. També juguen amb plastilina i fan cubs de Rubik.
La cuina, és un altre espai molt divertit i entretingut. Primer de tot, els alumnes es divideixen per grups de sorteig. A la primera classe els fan una explicació sobre el que faran i com ho han de fer. A continuació, les següents tres setmanes cuinen, especialment fan un primer plat, un segon i un postres, després s'ho poden menjar tots plegats.
A l'espai d'experiments, hi ha 4 activitats, on els alumnes experimenten i innoven. Els experiments són per exemple, la creació d'un volcà, un circuit elèctric, dibuixar amb pintura rupestre....
L'últim espai que us explicarem és Espavila't, on fan diferents fitxes on escriuen que s'emportarien a una illa deserta, també aprenen a ordenar la nevera, aprenen a cosir...

En conclusió, els espais d'aprenentatge de 6è, són molt variats i molt divertits, ja que aprenen diferents coses i s'entretenen durant tota la tarda dels dilluns.
Donem les gràcies als alumnes de 6è, concretament a Júlia Subirana, Guillem Jul, Maria Gomez, Martí García, Arnau Ortega, Abel Serrano, Berta Frizard i Abril Ruiz per haver-nos explicat les activitats detalladament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada