divendres, 19 d’abril del 2019

EXPERIMENTEM AMB FANG




El passat divendres 22 els nens i nenes de P4 de l’escola Vedruna Vall de Terrassa van poder experimentar amb el fang, amb el que cada alumne va fer una representació de les famoses xemeneies d’Antoni Gaudí.

Els nens i nenes van imitar les xemeneies a partir d’unes imatges que la seva professora els va deixar sobre cada taula. Van fer les xemeneies amb l’ajuda d’uns instruments que són especialment indicats per treballar amb fang. Aquests instruments eren: un tauló de fusta, el qual permetria no tacar les taules i uns palets de fusta, per poder donar forma i fer els forats fàcilment. Van dedicar a fer aquestes escultures uns dies per poder aconseguir uns resultats bons i finalment, mentre anaven acabant i deixant assecar les obres d’art els alumnes descubrien a poc a poc qui era l’arquitecte Antoni Gaudí, l'arquitecte d'importants edificis com: La Sagrada Família, La Pedrera, El Parc Well, entre molts altres.

En conclusió els nens i nenes de p4 van poder gaudir de poder modelar amb fang i van descobrir al important Antoni Gaudí un dels personatges més importants en la cultura catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada