divendres, 19 d’abril del 2019

LACROSSE AMB ELS DRACS DE BARCELONA




El dijous 14 de març els alumnes de 2n d’ESO de l’optativa “Ètnies i esports del món” van anar a l’IEC per practicar un esport no molt comú, el lacrosse.

L’optativa d’ètnies consisteix en barrejar el contingut de dues matèries: les ciències socials i l'educació física. Cada setmana tenen dues hores, durant la primera hora de classe es parla sobre l’esport s’investiga sobre l’origen d’aquest, durant la segona hora els alumnes practiquen l’esport en qüestió. Al llarg del curs han practicat diferents activitats com ara un art marcial típic del Brasil anomenat capoeira on van estudiar l’esclavisme i la seva història, però l’activitat on ens hem centrat és el lacrosse. Hi han dedicat unes setmanes per estudiar i aprendre l’origen d’aquest esport, fent unes presentacions de les diferents tribus natives d’Amèrica que s’havien adaptat al lacrosse. Van aprendre quins són els materials que es necessiten per poder jugar-hi i com es fan servir.



Un grup de professionals del lacrosse, els Dracs de Barcelona, va venir el dijous 7 a l’escola Vedruna Vall Terrassa. Allà van fer un repàs de com agafar correctament els sticks. Es van separar en grups petits i van jugar partits amb equips reduïts.

Els dracs de Barcelona es van crear fa molt poc, si voleu saber més informació sobre ells, la podreu trobar en aquesta pagina web.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada