divendres, 19 d’abril del 2019

PERE AMAT I JAN CAPELLADES CAMPIONS D'ESPANYA



El passat diumenge dia 7 d'abril el Jan Capellades i el Pere Amat, dos alumnes de 3r d'ESO de l'escola Vedruna Vall, van guanyar el Campionat d'Espanya Autonòmic d'Hoquei.

El dimecres 3 d'abril el Jan Capellades i el Pere Amat, van marxar cap a Madrid a participar al Campionat d'Espanya Autonòmic d'Hoquei, amb l’equip de la Federació Catalana a la Sub-16 Masculí. Respecte a les posicions dels nostres companys a pista dins l’equip, el Jan es situa a la posició de porter i el Pere es situa a migcampista.

Al campionat hi havia nou seleccions classificades, les quals eren: l'equip de Cantàbria, el de la Comunitat de Madrid, la Comunitat Valenciana, l'Euskadi, l'equip d'Andalusia, el d'Astúries, l'Aragó i per últim el de Catalunya.

El campionat es va realitzar de tal forma que durant el dijous i divendres els equips anaven competint entre ells, per tal que dissabte es poguessin fer les semifinals i finalment diumenge la final.
El dijous l'equip dels nostres companys, el de Catalunya, va jugar un partit contra la Comunitat Valenciana, el qual el van guanyar per 3-1. L'endemà, divendres 5 van jugar dos partits, el primer el van jugar contra Aragó i el segon contra Euskadi. I tots dos els van guanyar el primer per 16-0 i el segon per 8-0.
Dissabte com ja hem comentat anteriorment, es van fer les semifinals les quals el Pere, el Jan amb el seu equip van jugar contra la Comunitat de Madrid i com tots els altres partits el van guanyar per 3-0.
Finalment el diumenge 7 d'abril van jugar la final contra l'equip de Cantàbria, certament van guanyar el partit i van quedar 8-0.

El Pere Amat i el Jan Capellades a part de concretar i explicar tot el tema dels partits, ens comenten que estan molt contents de la seva victòria com a equip i que agraeixen a la Federació Catalana d'Hoquei per haver confiat amb ells per participar en aquest gran campionat.

En definitiva felicitem el Jan, el Pere i el seu equip per aquest gran èxit aconseguit. I els animem a seguir així per seguir endavant als següents partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada