diumenge, 17 de desembre del 2017

P-5 visita la fundació FUPAR

El passat 24 de novembre els alumnes de P-5 de l'escola Vedruna Vall van visitar la fundació FUPAR de Terrassa, on van fer activitats relacionades amb el Nadal, amb la finalitat de què l'alumnat  i les persones discapacitades passessin una bona estona junts.

FUPAR és una fundació referent a la comarca del Vallès Occidental on hi ha persones amb discapacitat física i mental juntament amb uns col·laboradors que les ajuden a fer les tasques del seu dia a dia.
Els infants van visitar les instal·lacions d'aquesta fundació, allà es van trobar amb alguns dels minusvàlids, els quals havien preparat activitats relacionades amb el Nadal pels nens i nenes de P-5. Una d'aquestes s'anomenava ''La màgia del Tió" que consistia en què els usuaris de Fupar, havien d'explicar un conte sobre el Tió als alumnes i tot seguit van haver de construir un Tió de paper i cartró fent servir la seva imaginació i originalitat.


En definitiva, els infants van anar a la fundació FUPAR a fer unes activitats de Nadal amb l'objectiu de gaudir d’una una bona estona en companyia dels membres que formen aquesta fundació. Esperem que els hagi agradat a tots plegats!




2 comentaris:

  1. vam fer a mati 9 a l’fupar conta el dimecres angeles hevin judit laura lorudre despres 12

    ResponElimina