dijous, 11 de gener del 2018

FOTO ART A 2n D’ESO

Els passat trimestre els alumnes de 2n ESO de l’escola Vedruna Vall de Terrassa van finalitzar el projecte Foto Art.

El Foto Art és un projecte que es treballa dins de la matèria Projecte 9.2 que combina les Matemàtiques, amb l’Anglès i les Ciències Socials. El Foto Art consisteix en escollir i representar una obra d’època o de temàtica romana com  "el Jurament dels Horacis”, “La Forja de Volcà” o “La Lloba Capitolina" entre d’altres. Un cop triada l'obra, els alumnes l’han de representar fotogràficament com si ells fossin els personatges de l’obra, és a dir, van haver de  posar-se roba d’època, maquillar-se,  buscar un fons i utilitzar el photoshop, per poder representar-les i així obtenir una foto final amb l'objectiu que s’assemblés el màxim possible a les obres d’art originals.

Els alumnes van treballar per grups i van escollir una fotografia d’acord amb el nombre de components. Seguidament, van haver de fer una recerca sobre la pintura o l’escultura originals, per exposar-la davant de la resta de companys de la classe i contextualitzar-la històricament.

Però aquests no són les els úniques feines que van tenir, també van haver de fer un àudio en anglès explicant el procés creatiu de la imatge..., com es van maquillar, com van triar els espais, l’atrezzo, el vestuari, com van fer el decorat, etc. En l’àmbit matemàtic van treballar la geometria des de la composició i les simetries de les obres triades.

En conclusió els alumnes de 2n d’ESO van representar unes grans fotografies i ens van dir que estan molt satisfets de les seves composicions i esperen que un altre any les puguin tornar a fer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada