diumenge, 17 de desembre del 2017

Els alumnes de P-4 visiten la granja




El passat 10 de novembre els alumnes de P-4 de l'escola Vedruna Vall de Terrassa van anar d'excursió a la granja del Mujal de Navàs.

Aquestes últimes setmanes l'alumnat ha estat treballant a classe els diferents tipus d'animals, entre ells els rèptils, les aus i els mamífers. Per tal que els nens i nenes poguessin veure els animals treballats al seu habitat original, han visitat la granja del Mujal de Navàs a la comarca del Bages.


Un cop allà, van fer un recorregut per tota la granja, van veure tots els diferents tipus d'animals que hi havia i van tenir l'oportunitat de tocar les cabres, els ocells i els conills.


Seguidament, els alumnes de P-4 van realitzar una activitat que consistia en què els grangers treien els rèptils del seu habitatge i explicaven algunes característiques d'ells, mentre que els infants els podien tocar.

En resum,els infants van fer aquesta excursió amb la finalitat de veure els animals treballats a classe les darreres setmanes i poder gaudir d'aquesta bonica experiència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada