diumenge, 17 de desembre del 2017

Selfies al cementiri

El passat dimarts dia 12 de desembre a les 11h, els alumnes de 2n d’ESO de l’escola Vedruna Vall van rebre la visita de l’escriptora Maria Carme Roca i Costa.


L’autora es dedica professionalment a l’escriptura des de l’any 1997 i des de llavors ha fet més de quaranta llibres destinats a públic infantil i juvenil, entre ells es troba Selfies al cementiri.


Els alumnes van rebre aquesta visita ja que a la matèria de llengua catalana impartida per la professora Carme Lario, el van haver de llegir.


Aquesta obra tracta sobre un cementiri que se situa a Malmö, el lloc de trobada dels morts. Allà, els espectres van a lligar, ja que és  el que més els agrada, i a convertir-se en fantasmes invisibles per passar desapercebuts entre els altres. Però no tot es tan fàcil com sembla, ja que una noia molt especial els ha descobert i la cosa es complica, i si voleu saber com segueix haureu de llegir-lo!
En definitiva, els alumnes de 2n d’ESO van rebre la visita de l’autora del llibre que van llegir a classe, per poder fer-li una sèrie de preguntes i conèixer-la més.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada