dimarts, 30 de gener del 2018

Fundació Alícia

El passat dimarts 16 de gener els alumnes de 3r d’ESO van realitzar una excursió a la Fundació Alícia a Sant Benet, Manresa. Allà, l’alumnat va realitzar diversos tallers de cuina per aprendre més sobre les diferents malalties alimentàries.

En aquesta excursió, els estudiants van fer un llarg viatge en autobús fins a arribar a aquesta fundació. Allà, dividits per classes, van fer 2 tallers de cuina i una visita guiada pel Monestir de Sant Benet, amb vídeos i hologrames, on van aprendre moltes coses sobre la història de Sant Benet i la seva estructura gòtica romànica. Hi havia dues activitats de cuina; la primera consistia a preparar tres plats ràpids i aptes per tot tipus d’alegries. I, la segona, era més relaxada, ja que per grups donaven una recepta amb uns ingredients concrets que havien de fer per finalment poder tastar els plats elaborats de tots els companys.

En conclusió els alumnes de 3r van fer una excursió molt divertida, en la que van aprendre moltes coses noves sobre la cuina i la història del Monestir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada