dimarts, 23 de gener del 2018

SORTIDA TRIMESTRAL DE 2n D'ESO AL BARRI GÒTIC I EL MNAC

El passat dia 19 de desembre els alumnes de 2n d’ESO de
l’escola Vedruna Vall de Terrassa van fer la sortida trimestral que consistia en una visita al MNAC i en un safari fotogràfic pel Barri Gòtic de Barcelona.

Quan els alumnes van arribar a Barcelona van fer una ruta pel Barri Gòtic. Com a mínim havien de portar un telèfon mòbil per poder fer 5 fotografies dels diferents edificis gòtics i, a més a més, fer servir l’aplicació Wikilok, que serveix per marcar les teves pròpies rutes i assenyalar els llocs per on has passat. Tot això s’havia de fer en grups de 5 persones i dies més tard, a classe, aprofitant la ruta que van fer, van haver de presentar el seu safari als seus companys d’aula.

Quan van finalitzar el recorregut, els alumnes van anar cap al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Un cop allà van anar a la sala medieval per fer de guies turístics; en grups de 5 havien d’explicar 5 pintures del museu corresponents als 5 grups socials que hi havia en l’època feudal. A més a més, ho havien d’exposar en anglès tenint en compte que la sortida formava part del projecte 9.2 que fa l’alumnat de 2n d’ESO. Els diferents grups es coavaluaven fent servir rúbriques que en format google forms els havien preparat els professors i que podien executar des del mateix mòbil.

En conclusió els alumnes van gaudir d’una bona estona alhora que van aprendre a utilitzar el Wikilok, van poder endinsar-se en l’aprenentatge de més detalls i curiositats sobre l’època medieval, la seva societat i el seu art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada