divendres, 19 d’abril del 2019

CURSA VEDRUNA VALL PEL DIA INTERNACIONAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA



El dissabte 6 d’abril és el dia internacional de l’activitat física, l’escola Vedruna Vall vol participar-hi així que s’ha decidit fer una cursa rodejant l’edifici de l’escola el divendres 5 d’abril.

Aquest serà el primer any que es du a terme aquesta activitat a l’escola, gestionada pel departament de educació física. La cursa no serà competitiva, l’objectiu és gaudir de l’activitat física, dels companys i del dia.

Començarà a les 9:30h on l’alumnat haurà de córrer el recorregut establert, el qual és sortir per la rutlla, passar pel carrer del Vall fins trobar el col·legi.

Els cursos d'infantil faran mitja volta, 1r, 2n, 3r en faran una de sencera, 4rt, 5é i 6é en faran una i mitja i finalment tota secundària n'haurà de fer dues. El professorat també participarà, a l'hora del pati podrà participar en aquesta activitat. A més a més el recorregut serà tallat per la Guàrdia Urbana què ajudaran a que els alumnes corrin amb tranquilitat i seguretat.

Després que tots el cursos i professorat hagi fet el recorregut, la cursa es donarà per finalitzada aproximadament a les 12:15h.

Per finalitzar, han decidit que si l’activitat agrada a l’alumnat i professorat ho duran a terme els anys següents. per seguir gaudint de l’activitat esportiva amb l’escola.

Donem les gràcies a l’Antonio Blanco, professor d’Educació Física de Secundària, per haver-nos proporcionat tota la informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada