divendres, 19 d’abril del 2019

VISITEM ELS BOMBERS DE TERRASSA




El passat dijous 4 d'abril els nens i nenes de 3r A i el dijous 11 d'abril l'alumnat 3r B de l'escola Vedruna Vall van anar a visitar els bombers de Terrassa, on es van passar tot el matí.

Un cop en els bombers de Terrassa, els van començar a explicar i ensenyar diferents coses.
Per començar, els van explicar com funciona un camió de bombers, les seves parts i quina quantitat d'aigua hi cap en el camió. Els van ensenyar com treballen i que fan per rescatar persones. Van fer una simulació de com trenquen els cotxes per alliberar persones que estan atrapades a dintre.

Tanmateix els van posar un vídeo de com, els bombers, salven infants d'un incendi a una casa i de com han de reaccionar un cop veuen que hi ha un incendi.
Una de les coses que els va sobtar més va ser que l'escala és molt alta i també que la sirena dels cotxes de bombers sona molt forta.

Per finalitzar, ens van dir que s'ho havien passat molt bé i havien gaudit molt de la sortida. Tanmateix havien après més coses sobre els bombers, el funcionament del seu treball i com es preparen. Agraïm a la Carlota Rodriguez i la Maria Llordella alumnes de 3r A per facilitar-nos tota la informació necessària.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada