dimecres, 29 de novembre del 2017

P-5 A L'AQUÀRIUM DE BARCELONA

El passat 10 de novembre els alumnes de P-5 de l'escola Vedruna Vall de Terrassa van anar d'excursió a l'Aquàrium de Barcelona amb la finalitat d'aprendre i veure els animals marins de les diferents parts del món.


Al llarg d'aquests últims dies els alumnes de P-5 han estan treballant els animals aquàtics a les classes i s’han desplaçat a l’Aquàrium de Barcelona per poder observar l’hàbitat natural d’aquests animals.
Allà van fer un recorregut per tot l'interior observant amb molt detall tots els diferents tipus de peixos i animals marítims que hi havia, però sobretot es van fixar en els cavallets de mar, ja que havia estat l’animal més treballat a l’aula, fet que va provocar que els infants es mostressin especialment atents a les explicacions.
Tot seguit van entrar a un teatre per veure un espectacle anomenat ''Viatge al país del Marmarà'', el qual tractava sobre un ésser viu aquàtic imaginari que s'havia perdut, i la seva mestressa anomenada Mariel el va haver de buscar per tots els mars i oceans fins trobar-lo.

En definitiva, van anar a l'Aquàrium de Barcelona amb l'objectiu d'aprendre més sobre els animals aquàtics, però també per tal de gaudir veient tota la diversitat de peixos que hi ha als mars i oceans d'altres parts del món.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada