dimecres, 29 de novembre del 2017

PROJECTE 9.2

Els alumnes de 2n d’ESO de l’escola Vedruna Vall de Terrassa estan treballant per segon any el projecte. Aquest, està format per tres assignatures, que són ciències socials, llengua anglesa i matemàtiques, les quals es converteixen en una sola matèria. El treball es realitza en una mateixa aula formada per 40 alumnes i 2 professors i es porta a terme tots els dies de la setmana, en grups de 5 o 6 persones.

En aquest projecte a socials s’està treballant Roma i el Món Medieval i en les altres dues assignatures (llegua anglesa i matemàtiques) s’intenta treballar contingut relacionat amb el tema de socials.


El projecte es treballa cada dia de la setmana, dues hores diàries menys dimecres que es fa una hora. Treballen en grups de 5 o 6 persones i el van començar a fer a 1r d'ESO, i aquest any fan com un seguit però amb un nivell més elevat.  


A partir d’aquest projecte es treballa com en el treball de síntesi que es fa a final de curs, és a dir, a partir de la plataforma Moodle, on es poden realitzar exercicis avaluables i exàmens on line.


Les classes estan formades per 40 alumnes i 2 professors a cada aula. En aquest cas s’ha dividit la classe de l'A en dos, una mitja part va a 2n B i l’altra es queda a l’aula corresponent. Aquest projecte s’ha creat amb l’objetiu de treballar tots junts en grup i cooperar, també és una forma d'innovar i de provar mètodes educatius nous.  



En resum, des de fa 2 anys s’ha començat un nou sistema de treball, el projecte, la qual cosa consisteix en treballar en grup a partir de tres matèries que són l’ anglès, les  matemàtiques i les ciències socials.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada