dimecres, 18 de desembre del 2019

Book Crossing Tree

Heu vist alguna vegada l'arbre que hi ha a la porta de la biblioteca? Què és? Per què serveix?
Doncs, aquest arbre, forma para de la iniciativa de la Raimunda Zaguirre, encarregada de la biblioteca de l'escola.
Per començar explicarem d'on sorgeix aquesta idea.
Fa uns quatre o cinc anys, a Terrassa, va haver-hi una forta ventada,que va provocar destrosses a la ciutat com per exemple la caiguda d’arbres. Des de l'Ajuntament de Terrassa es va decidir utilitzar tots els arbres quan havien caigut. Com els van utilitzar? Doncs van posar davant de cada biblioteca, parc o espai públic ample, dos o tres troncs d’arbres els quals tenien unes cavitats a on es deixen llibres. Qualsevol persona que passegi per aquests espais a on hi ha els troncs, pot agafar un llibre d’aquesta cavitat, però a canvi, hauria de deixar un altre llibre perquè una altra persona pugui gaudir de la seva lectura.
El fet de preparar aquests troncs amb aquesta utilitat ve donat per la idea que el paper utilitzat a la construcció dels llibres, havia de tornar al seu origen: l’arbre.

La nostra escola va considerar l’oportunitat de tenir el seu propi arbre per als alumnes, amb l’objectiu de què puguin agafar un llibre sense por i deixar un altre que ja no utilitzin, perquè algú el pugui llegir.
Esperem que els alumnes puguin gaudir de l’arbre de l’escola.
Per finalitzar volem agrair a la Raimunda Zaguirre la seva atenció i les seves explicacions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada