dimecres, 18 de desembre del 2019

SANTA CECÍLIA A 5è i 6èEls alumnes de 5è i 6è el dia 22 de novembre van celebrar la famosa diada de Santa Cecília a l'escola (la patrona de la música).

Per celebrar-ho van fer tot tipus de tallers divertits relacionats amb la música.
Al matí van fer un Pal de pluja. És una activitat que es pot fer de moltes maneres però ells van triar fer-la amb el cartró del rotllo de paper de cuina, llenties i film de plàstic, i ho van montar tal com veiem a la imatge. Després amb tot tipus d' enganxines de colors van decorar-lo.

Després a mig matí, va venir a l'escola el Miki Santamaria, un baixista que actualment toca en el grup de Doctor Prats i és exalumne de la nostra escola. El Miki va venir a fer una visita per explicar als nens aspectes interessants de la seva vida en general i de la música. Els va ensenyar diferents tipus de sons amb el baix, els va fer com un mini concert i finalment va respondre a preguntes que els hi feia l'alumnat.
Ja per acabar les classes, els alumnes a la tarda van gaudir de la pel·lícula Annie.
En conclusió creiem que la forma en què els alumnes viuen el dia de santa Cecília serveix per gaudir d'un meravellós dia envoltats d'harmonia i música.

Per finalitzar volem donar les gràcies a la tutora de 6èB, la Lluïsa, per proporcionar-nos tota la informació.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada