dimarts, 10 de desembre del 2019

PESSEBRE VIVENT A PRIMÀRIA

El dia 13 desembre al matí, es tornarà a fer el pessebre vivent a la nostra escola, Vedruna Vall, després de tres anys consecutius sense haver-ho fet. Allà hi serà tot l'alumnat d'infantil i primària.

El pessebre consisteix en què els nens es disfressen i representen com va ser el naixement del nen Jesús exemplificant diversos temes,des dels típics de cada any com els pastors o una família celebrant el nadal, fins a nous i inimaginables escenes.

Però el més important de tot és quin tema fa cada classe,però això no us ho revelarem,sinó que vosaltres mateixos ho haureu de descobrir anant a veure aquest pessebre.

Els nens estaran distribuïts per les aules i espais de la següent manera:

Al pati de les rodes trobareu als alumnes de 5èB i els de P5A, mentre que a les aules de P3 trobareu els dos grups de P4.

Els alumnes de segon i tercer de primària es quedaran a les seves aules i al pati de la Rutlla i el de la sorra hi hauran alumnes de 4T i de P3. El teatre també quedarà habilitat per aquest pessebre amb alumnes de 5è A i de P3.

Aquí us deixem un vídeo d'altres anys per a que us feu una idea:

No oblidar que aquest any el pessebre vivent de l'escola col·labora amb la MARATÓ de TV3. A cada porta hi haurà unes bústies per recollir diners que aniran destinats a nens amb malalties no molt comunes.

Agraïm el Ramon Vidal professor d'educació física de primària per haver col·laborat amb nosaltres donant-nos la major part de la informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada